Equity
Round is closed

Tule mukaan Vaasan Sportin yleisöantiin

Miltä tuntuisi seurata Suomen ykköslajia seuran omistajana? Nyt siihen tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus. Ostamalla palan Vaasan Sporttia, nautit omistajuuden tuomasta tunteesta sekä eduista ja olet mukana vauhdittamassa seuran Liigataivalta.

This content is also available in
Swedish
Our story

Vuonna 1939 perustettu Vaasan Sport Oy on koko pohjanmaan jääkiekon erikoisseura. Vaasan Sportin edustusjoukkue pelasi toistaiseksi ainoan SM-liigakautensa 1975-1976. Kausi oli historian ensimmäinen sillä kyseisenä vuonna vanhan SM-sarjan tilalle perustettiin Liiga nostamaan lajin statusta ja tarjoamaan entistä viihteellisempi kiekkoelämyksiä. Vaasan Sport on yksi liigan kymmenestä perustajaseurasta. Liigahistorian ensimmäinen maali syntyi Vaasan jäähallissa Sportin Raimo Braxin toimesta.

Sport on kolminkertainen Mestiksen mestari kausilla 2008-2009, 2010-2011 ja 2011-2012 ja tekee paluun liigaan kaudelle 2014-2015 39 vuoden odotuksen jälkeen.

Vaasan Sportin toiminta nojaa menestyvän ja hyvin organisoidun pelin lisäksi vahvaan taloudelliseen osaamiseen. Pelitapahtumien ohessa Sportilla on laaja liiketoiminta tukemassa taloudellista pohjaa yhtiön omistaessa hallin ravintolaliiketoimintaa operoivan Jäähallin ravintolat Oy:n.  Yleisesti ottaen kaikilla muilla liigaseuroilla ravintolaliiketoiminta on halliyhtiöiden omistuksessa tai vuokrattuna ulkopuolisille tahoille. Ravintolatoiminnan pitäminen omissa käsissä on ollut tietoinen strateginen valinta ja antaa nykyään vahvan taloudellisen selkänojan sillä ravintolaliiketoiminnan tuotot ovat merkittävä osa seuran tulovirtaa. Samalla Vaasan Sport pystyy hankkimaan ravintolaliiketoiminnalla tuloja myös pelikauden ulkopuolella, mikä omiaan helpottamaan kassavirtojen jatkuvuutta myös siis niin sanotulla offseason-jaksolla.

Vaasan Sport on pohjanmaan johtava jääkiekkoon erikoistunut urheiluseura niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin. Tavoitteenamme on edelleen kehittää Vaasan Sportista kansallisella ja kansainvälisellä tasolla menestyvä jääkiekon erikoisseura.

Olosuhteet edellä mainitulle ovat Vaasan Sportilla erittäin hyvät maamme suurimman jääurheilukeskuksen ansiosta. Jääurheilukeskuksessa on saman katon alla 4 kenttää. Olemme myös alottaneet kilpahallin peruskunnostuksen suunnittelun ja sen vamistumisen myötä myös yleisökapasiteetti ja olosuhteet tulevat olemaan erinomaiset toiminnan operoimiseen ja liiketoiminnan edelleen kehittämiseksi.

Menestyksen myötä Vaasan Sport pystyy tulevaisudessa myös tuomaan pohjanmaalle kansainvälisen tason kiekkotapahtumat tälle kaudelle uudelleen käynnistetyn Champions Hockey Leaguen välityksellä.

Omista pala Sporttia

Nyt sinulla on mahdollisuus olla Liigajoukkueen omistaja. Sijoittaminen Sporttiin on sijoittamista tulevaisuuteen. Sport on yhteisö, jonka Liigataival on alkanut vahvasti ja odotusarvo on hyvä. Sportin omistajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja vauhdittaa Sportin Liigataivalta

Pohjanmaa vahvana talousalueena ja perinteisenä urheilussa menestyneenä maakuntana pystyy nostamaan Sportin yhdeksi maan parhaimmista Liigaorganisaatioista. Vahva, yrittäjyydestä voimansa saava maanosa on ansainnut oman joukkueensa Suomen kiinnostavimman urheilun pääsarjaan.

Voit myös ottaa osaa yleisöantiin puhelimitse soittamalla Lea Pietariselle, puh. 020 155 5601, tai jättämällä soittopyynnön sähköpostiin [email protected].

Omistajaedut

  • 10% alennukset normaalihintaisista fanituotteista
  • Etuosto-oikeus kausikortteihin ja play-offslippuhin. 1 / osakas. Parhaalle vapaana / saatavana olevalle paikalle
  • Omistajien oma kioskijono hallilla
  • Omistajien yhteinen tapaaminen kerran vuodessa kotiottelun yhteydessä

Our business & market situation

Kehittyäkseen liigassa ja myös kansainvälisillä areenoilla menestyväksi seuraksi olemme aloittaneet seuran oman pääoman vahvistamisen tällä yleisöannilla ja samaan aikaan liikkeelle laskettavalla vaihtovelkakirjalainalla.

Nousu Liigaan tarjoaa Sportille loistavat mahollisuudet liiketoiminnan kasvattamiseen ja edelleen kehittämiseen. Kaudelle 2014-2015 liikevaihtomme kaksinkertaistuu verattuna viime kauteen Mestiksessä.

Liigakausi 2014-2015 on alkanut osaltamme odotusten mukaisesti ja olemme jo pelillisesti osoitaneet kuluvamme Liigan. Pyrimme pitkäjänteisellä ja jatkuvan kehittämisen periaatteella kehittymään liigassa keskimäärin taloudellisesti positiivista tulosta tekeväksi ja urheilullisesti menestyväksi seuraksi.

Our team

Our team

Yhtiön hallitukseen kuluvat Heikki Hilunen, Veijo Karppinen, Jons Hemming ja uutena jäsenenä Ismo Aukee. Olemme edelleen vahvistamassa hallitusta kuluva tilikauden aikan.

Seuran operatiivista toimintaa johtaa toiminnanjohtaja Jyrki Niemi ja urheilutoimesta vastaa Markus Jämsä. Edustusjoukkueen päävalmentajana toimii Tomek Valtonen.

Heikki Hiltunen

hallituksen puheenjohtaja vudoesta 2009

Executive Vice President and Deputy to CEO Vacon Oyj https://www.linkedin.com/profile/view?id=2024269&locale=en_US&trk=tyah&trkInfo=tarId%3A1401908954814%2Ctas%3Aheikki%20hiltu%2Cidx%3A1-1-1

Veijo Karppinen

hallituksen jäsen vuodesta 2008

Founder and partner of VNT since 2002, experience in the electrical engineering industry 28 years. Työhistoria : perustajajäsen ja CEO Vacon 1993-2002 ABB, Tutkimus- ja tuotekehitys, eri johtotehtäviä 1974-1993. http://fi.linkedin.com/pub/veijo-karppinen/5/8a0/35

Jyrki Niemi

toiminnanjohtaja vuodesta 2010

Markus Jämsä

urheilutoimenjohtaja

Urheilutoimenjohtaja vuodesta 2010

Tomek Valtonen

päävalmentaja 2014-2016

Jokerit päävalmentaja 2013-2014 Mittava ura pelaajana Liigassa ja kansainvälisillä areenoilla

Ismo Aukee

hallituksen jäsen vuodesta 2014

Marketing Director at LumiTar Array Lighting Technology Finland Oy http://fi.linkedin.com/pub/ismo-aukee/94/891/276